Vijf beautytips om te stralen op je volgende feestje!

Must Try

Iedereen wilt er graag mooi uitzien, zeker tijdens een feestje. Wil je graag een paar tips over een stralende huid? Lees dan vooral verder!

Tips om te stralen!

Ik heb vijf tips voor je verzameld en opgeschreven, zodat je er op je opperbest kan uitzien op het fantastische feestje. Deze tips helpen je niet alleen om te stralen, maar ook om jouw huid gezond te houden.

Reinig je gezicht dagelijks

Elke dag wordt je huid blootgesteld aan verschillende factoren. Denk hierbij aan de chemicaliƫn die je erop smeert, de make-up die je gebruikt, de uv-stralen van de zon en de vele bacteriƫn die je helaas niet kunt voorkomen. Verwijder dagelijk je make-up en reinig daarna je gezicht met een washandje en een beetje water. Een reinigingsproduct kan je huid uitdrogen en dit wil je natuurlijk vermijden. Geef je jouw gezicht graag een goede scrub behandeling? Doe dit dan slechts twee keer per week om beschadiging van jouw huid te voorkomen.

Vitamines zijn je vrienden

Je bent wat je eet. Dit is een bekend gezegde, maar het is ook echt zo. Wil je graag een stralende huid? Dan zijn vitamines je vrienden, want hun kunnen jou de gewenste uitstraling geven.

Drink genoeg water

Om jouw huid soepel te houden, moet je voldoende water drinken. Het water zal jouw lichaam ook van binnen reinigen en dit zal voor een gezonde uitstraling zorgen.

Zorg voor voldoende rust

In slaap herstelt ons lichaam zich van de dag ervoor. Om deze reden is slaap ook cruciaal als je een gezonde huid wilt behouden. Zorg er daarom voor dat je genoeg nachtrust pakt.

Geef jezelf een gezichtsmassage

De bloedsomloop van jouw gezicht moet je af en toe een handje helpen. Een gezichtsmassage kan daarbij helpen. Masseer voor twee minuten verschillende zones van je gezicht. Heb je vaak last van hoofdpijn, dan kan een korte massage van je slapen verlichting bieden.

Woontrends 2022

Geef je een feestje en wil je graag dat je huis er ook prachtig uitziet? Dan kan je hiervoor de laatste woontrends gebruiken. Dit jaar zijn duurzame meubels en organische materialen heel erg trendy. Een duurzame kurkwand is dit jaar zeer modieus. Upcycle en recyclen van spullen is dit jaar ook heel erg in de mode. Probeer daarom iets te maken van de items die je eigenlijk wilde wegdoen. Je kunt ook meubels kopen in de kringloopwinkel en deze naar smaak upcyclen. Dit is niet alleen duurzaam, maar het zorgt ook meteen voor een interessant gespreksonderwerp.

- Advertisement -spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -spot_img

Latest Recipes

- Advertisement -spot_img

More Recipes Like This

- Advertisement -spot_img