Snel afvallen, kan dit ook gezond?

Must Try

Zou jij ook voor de zomer nog een paar kilo’s willen afvallen? In deze blog geef ik je de beste en gezondste manieren om dit zo veilig mogelijk te doen. Wat je al eerst moet weten is dat je zeker niet 1 kilo per dag verliest ook gaan we het hebben over echt vet verliezen en vocht verlies. We beginnen met de eerste methode en ook de beste en dat is namelijk een dieet.

Dieet voordelen en nadelen.


Een dieet bestaan er in alle vormen Daarom ga ik je nu uitleggen wat de beste is voor jouw. We beginnen met een crashdieet: een crashdieet is dat je niks eet je drink alleen water. Heel saai en vooral moeilijk maar mensen gebruiken dit dieet om op korte termijn aftevallen. Voor dat je dit wil toepassen op je zelf moet je je huisdokter verwittigen of dit wel veilig is voor je. Je lichaam is het niet gewend om een hele dag 0 calorieën binnen te krijgen.
Het volgende is namelijk intermittent vasten.

Wat is eigenlijk intermittent vasten?


intermittent vasten is dat je geen voedsel of water drink. Maar wat houd het in dan? intermittent vasten betekend dat je lichaam 0 calorieën binnenkrijgt waardoor je lichaam naar andere voedingsstoffen moet gaan vinden dus eet het je reserves in je lichaam. Eenmaal die reserve op geraakt zijn gaat het lichaam op zoek naar dode of slechte voedingstoffen en dat eet het op, Je zal nu denken dat dit slecht is maar integendeel je lichaam eet de slechte voedingsstoffen waardoor je lichaam word gezuiverd en het aantal gram per dag uit je lichaam gaat. die je dit 2 a 3 keer per week voor de rest van je leven is de kans dat je langer leeft is groot en je zal minder ziektes krijgen waardoor je bijna nooit ziek word. Als je intermittent wil vasten moet je dit ook zeker overleggen met je huisarts. Want dit is je lichaam ook zeker niet gewend je valt per week met intermittent vasten zo’n 4 kilo dit maakt je zeker blij als je dit getal ziet maar je verliest geen puur vet je verliest vooral vocht en lucht in je buik. Dus als je al iets eet dat ongezond is komt dat vet meteen naar je lichaam waardoor je vet terugkomt en je gewicht. De beste manier om aftevallen is vooral te stoppen met snacks in de avond.

- Advertisement -spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisement -spot_img

Latest Recipes

- Advertisement -spot_img

More Recipes Like This

- Advertisement -spot_img